Dumb and Dumber To ummæli: Var tað neyðugt?

dumb_and_dumber_to_ver9_xlg
Farrelly brøðurnir byrjaðu eina góða karrieru í filmi við Dumb & Dumber. Filmurin um tveir menn, ið eru mest sum óvitar. Við Jim Carrey og Jeff Daniels í høvuðsleiklutunum, var Dumb & Dumber umgangandi ein klassikari. Hann er líka stuttligur í dag, sum tá eg sá hann sum barn.
Tey næstu 7 árini, frá 1994 til umleið 2001, góvu Farrelly brøurnir fleiri hitt út. Millum hesi kunnu nevnast Kingpin, Shallow Hal, There’s Something About Mary og Me, Myself & Irene. Tíverri byrjaði tað at ganga niður av bakka haðani. Stuck on You, ein roynd uppá endurinnspælingina av the Three Stooges, Hall Pass og the Hearbreak Kid. Hesir fara frá at vera miðalstuttligir til heilt vánaligir.

Sjálvt um eg visti at góðskan á teirra filmum ikki var tann sama, sum hon hevði verið, var eg spentur at síggja Dumb and Dumber To. Bara tankin um, at Jeff Daniels og Jim Carrey vildu taka leiklutin upp aftur, sum Harry og Lloyd, var ivaleyst at fáa meg við uppá tað.

Tíverri má eg ásanna, at eg fór heilt skeivur. Dumb and Dumber To klárar ikki at fortelja somu stuttligu søguna um Harry og Lloyd aftur. Tað letur til at Farrelly brøðurnir ikki hava fleiri vittigheitir at fortelja. Royndin at líkjast fyrsta Dumb & Dumber riggar ikki og ger filmin óinteresantan.

Eg gevi filminum 1/6 sofum:
1av6
Um tú umhugsar at hyggja eftir Dumb and Dumber To, fari eg at viðmæla tær at heldur hyggja eftir upprunaliga filminum ella onkrum øðrum av teirra filmum.

Um okkum

Eg tosi um alt ein kann gera sitandi á sofuni. Mest um filmar, men kanska okkurt annað eisini.

Posted in Nýggjheitir, Ummæli

Svara

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Broyt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Broyt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: