The Oscars 2015 verður í kvøld!

the-oscars
So er tað stóra kvøldið komið. Bestu filmarnar gjøgnum seinasta árið skulu veljast. Verturin til ársins sending verður Neil Patrick Harris, ið er væl kendur úr seriuni How I Met Your Mother. Hann er væl dámdur sum vertur í virðisløna handan.
wykn4teocviobd9ylgbc
Mest nomineraðu filmarnar hetta árið eru Birdman og Grand Budapest Hotel. Báðir filmarnar eru nomineraðir til ársins besta film. Tò liggur tann stóri kampurin í ár millum Birdman og Boyhood. Mítt besta skot er at Boyhood fer at vinna besta film í ár.
Tað var eitt stórt skuffilsi at hvørki Interstellar ella Gone Girl eru nomineraðir.

download
Gone Girl kann tó fáa ein Oscar fyri bestu sjónleikarindu í høvuðsleikluti, ið er spældur av Rosamund Pike. Hon verður í harðari kapping móti Julianne Moore, ið hevur fingið stórt rós fyri sín leiklut í Still Alice.

download (1)
Fyri besta sjónleikara í einum høvuðsleikluti liggur kappingin millum Michael Keaton í Birdman og Eddie Redmayne í the Theory of Everything. Jake Gyllenhaal skuldi eisini verið nomineraður fyri sín leiklut í Nightcrawler.

Nógvar aðrar spennandi nomineringar eru, og tær kunnu síggjast her.

The Oscars 2015 verður sýnt á Tv2 frá kl. 22:55(21:55 føroyska tíð).
Hav eitt gott Oscar kvøld!

Um okkum

Eg tosi um alt ein kann gera sitandi á sofuni. Mest um filmar, men kanska okkurt annað eisini.

Posted in Nýggjheitir

Svara

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Broyt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Broyt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: