Breaking Bad alternativur endi!

walt
Àðrenn vit kendu hann sum Walter White, var Bryan Cranston pápin, Hal, í Malcolm in the Middle. Skemtisøgan hevur gingið runt á netinum, at Walter White úr Breaking Bad fór í “witness protection” og endaði sum pápin í óstyriligu familjuni í Malcolm in the Middle.
Hetta hildu fólkini handan Breaking Bad vera stuttligt at royna. Tá Jane Kaczmarek, ið spældi Lois í Malcolm in the Middle, fór ein túr á upptøkustaðið hjá Breaking Bad, valdu tey at gera ein líknandi enda, har Hal vaknar við kaldan dreym.

Um okkum

Eg tosi um alt ein kann gera sitandi á sofuni. Mest um filmar, men kanska okkurt annað eisini.

Posted in Nýggjheitir

Svara

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Broyt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Broyt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: