Maðurin handan Family Guy við nýggjari seriu!

Family-Guy
Ein kann ikki siga annað, enn at tað gongur strálandi hjá Seth MacFarlane. Fyri stuttum kom hann við sínum fyrsta filmi, Ted, ið hevði eina inntøku á 2,5 milliardir krónur. Umframt hetta hevur hann seriurnar Family Guy, American Dad og the Cleveland Show. Tað hevur tó víst seg, at the Cleveland Show er komið at enda, tí FOX hevur avgjørt ikki at endurnýggja tað. Hetta hevur eisini við sær, at Cleveland flytir aftur til Quahog og verður so statt aftur at síggja í Family Guy.

Tað er tó oftast so, at tá ein hurð verður afturlatin, verður ein onnur latin upp. FOX hevur bílagt eina nýggja seriu frá Seth MacFarlane, ið kallast Bordertown. Søgan fyrigongur í einum lítlum býi á markinum millum U.S.A og Mexico. Bud Buckwald og Ernesto Gonzalez eru nábúgvar. Bud er pápi at trimum og arbeiðir sum kontrol á markinum millum U.S.A og Mexico. Hann følir seg hóttan av broytingum, ið fylgja við innflytarum. Ernesto er innflytari, papi at fýra og roynir at liva “the American Dream.”
Hetta skal nokk enda við nógvum stuttligum løtum teirra millum.
Tað verður spennandi at síggja, um hugskotini hjá Seth enn eru líka góð.
Verður serian á støði við Family Guy og American Dad? Ella verður hon sum the Cleveland Show? Tað kann tíðin bert vísa okkum.

Um okkum

Eg tosi um alt ein kann gera sitandi á sofuni. Mest um filmar, men kanska okkurt annað eisini.

Tagged with: , , , , , ,
Posted in Nýggjheitir

Svara

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Broyt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Broyt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: