Fyrsti Iron Man 3 forfilmur útkomin í dag!

Nú er tað ikki so langt síðan, at vit fingu ein ordans umgang av Marvel, tá The Avengers filmurin kom út í biografarnar. Tá sóu vit allar tær stóru hetjurnar í einum filmi, men nú er aftur ein hetja á veg í biografin, nemliga Iron Man, við sínum triðja filmi.
Sjálvt um Jon Favreau er farin frá sum leikstjóri, so hevur hann enn annað beinið inni enn, tí hann verður aftur at síggja sum Happy Hogan. Nýggi maðurin, ið skal syrgja fyri at hesin filmurin fær sína rættu viðferð, er Shane Black. Hesin er hansara næsti filmur. Tann fyrri var Kiss Kiss Bang Bang, sum eisini hevur Robert Downey Jr. í høvuðsleiklutinum.

Her er so forfilmurin:

Um okkum

Eg tosi um alt ein kann gera sitandi á sofuni. Mest um filmar, men kanska okkurt annað eisini.

Posted in Uncategorized

Svara

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Broyt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Broyt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: